Onderhoud
Onderhoud
1

Onze service- en onderhoudsafdeling is dé partner waar woningcoöperaties, aannemers en VVE’s op kunnen vertrouwen, wanneer het gaat om het onderhoud van elektrotechnische installaties. Denk daarbij aan:

  • Planmatig onderhoud
  • Oplossen van storingen
  • Uitvoeren van reparaties
  • Mutatieonderhoud (keuren en verhelpen van problemen)
  • Installaties keuren en verduurzamen
  • Aanpassingen in woningen vanuit de wet medische ondersteuning (WMO) zoals het plaatsen van deurautomaten, aanpassingen in keuken etc.

Werkwijze

Onze ervaren en gekwalificeerde onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zij doen dit werk dagelijks, hebben alle benodigde spullen bij zich én werken volledig digitaal. Zij geven uitleg en plannen zelf de afspraak met de bewoner. Doorenbosch staat dan ook voor een efficiënte afhandeling van de werkzaamheden en een strakke projectadministratie, vanaf het moment dat de klacht binnenkomt totdat alles is afgerond. Door de digitale werkwijze heeft de opdrachtgever altijd inzicht in de status van het project.

Storingsdienst

Een storing met elektra is voor bewoners een frustrerende ervaring, die met spoed verholpen dient te worden. Onze storingsdienst verhelpt voor verschillende woningcoöperaties, aannemers en VVE’s zo’n 4500 meldingen per jaar. Stroomstoringen worden dezelfde dag verholpen.

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij een storing of wilt u meer informatie over onze service- en onderhoudsafdeling? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!